Flott Raumar-innsats i Råtassen, 15-stafetten og 15-kvartetten

Postet av Raumar Orientering den 4. Jun 2024

Sommerens største breddearrangement ble i år arrangert fra vakre Sandbakken Sportsstue ved inngangen til den nye nasjonalparken i Østmarka.

Raumars råtasser Trygve Hexeberg, Sivert Gisnås, og Birk Kjelgum utgjorde laget "Postvinnerne" og slo til med en godt planlagt ferd gjennom skogen, de kom i mål omtrent på sekundet 1 time med 140 poeng i sekken. Gutta hadde det gøy både under planleggingen og fra start til mål i poengplukkingen.

15-stafettlaget gjorde en jevn stafett, og ble tilslutt nr. 20 av 24 startende lag. Løypene i år var krevende både fysisk og o-teknisk, og en av de sammenlagt lengste på mange år. Heldigvis ble det lagt inn flere fellestarter underveis slik at arrangementet ikke opplvdes å ta uendelig med tid. Ser vi litt bak de offisielle resultatene og sammenligner total løpstid for laget (i stedet for rekkefølge i mål hvor fellesstartene påvirker) hadde vi klatret en plass (19), men vi var bare 13 minutter bak 12, plassen (Asker hadde sammenlagt tid 5.00.17 på 12. plass, vi hadde 5.13.29). Så det var faktisk svært jevnt foran oss. Hvis alle løper 1 min bedre neste år er vi faktisk over midten, og det er innafor rekkevidde for de fleste!

I år stilte vi også et lag med reserver for hver etappe i den nye stafetten 15-kvartetten. De kvitterte med 9. plass av 16 startende lag. Da er det bare å glede seg til neste lagkonkurranse for Råtassene, mens vi eldre kan legge oss i trening for 1 minutt forbedring per løper til neste gang!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.