Klubbmesterskap, karusell løp nr. 7 og sommeravslutning i Gjerdrums skoger. Arrangør Gjerdrum OL onsdag 19.juni

Postet av Raumar Orientering den 14. Jun 2024

Velkommen til klubbmesterskap, karusell løp nr. 7 og sommeravslutning i Gjerdrums skoger arrangert av Gjerdrum OL! Vi gleder oss til en spennende og morsom kveld med orientering i flotte omgivelser. Hvis været er bra planlegges det grilling med mer så sett av litt tid. Etter løpet vil det være premieutdeling der vinnerne vil få sine velfortjente medaljer. Det blir spennende å se hvilke løpere som stikker av med seieren og kanskje vinner den prestisjetunge vandrepremien!

Mere info: Eventor - Arrangementsinformasjon: Raumarkarusell nr. 7. Åpent klubbmesterskap (orientering.no)

Neste karusell løp arrangører onsdag 14.august av Ullensaker OL.

Mange av oss sees igjen i O-ringen (5-dagers) i Smålandskusten, Sverige siste uken i juli, bilde over. Eventor - Tävlingsinformation: O-Ringen Smålandskusten (orientering.se)

Resultater fra siste løp i Nes: Eventor - Arrangementsinformasjon: Raumarkarusell løp 6 (orientering.no)

Klubbmesterskap for Raumar
Åpent klubbmesterskap.
Raumarkarusellen løp 7.
Sted/arena: Grøsakervangen ( Merket fra Eltonåsen, Nannestad) .
Start: Fri start mellom kl. 18:00 og 19:00.
Løyper og klasser: Klubbmesterskap medlemmer av Raumar Orientering og sammarbeidsklubbene kan delta i ordinære aldersklasser. Øvrige deltagere henvises til «Åpen»klassene.

Påmelding: Påmelding på arena.
Tidtaking: EKT-løperbrikke. Arrangør har et begrenset antall brikker til utlån.
Kart:
Terrengbeskrivelse: Romeriksåsens fineste terreng :-)
Premiering: I klassene D/H11-12 t.o.m. D/H17 deles det ut medaljer i alle valører, uansett antall startende, dog kun til fullførte løpere. I klassene D/H17- deles det i tillegg ut en vandrepremie. Denne blir gitt til odel og eie til den løper som vinner den for 3. gang. Vinnerens navn blir inngravert på premien hvert år. Åpen N har full premiering.
Premieutdeling på løpet. Vandrepokalen utdeles på klubbaften senere i høst som blir annonsert.